HET TEAM
GESPECIALISEERD IN VOETMASSAGE EN SCHOUDER-NEKMASSAGE

Aan onze voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle lichaamsdelen. Voetmassage is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de voeten om in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Door een voetmassage wordt de zelfgenezende werking van het lichaam gestimuleerd.

Een voetmassage kan een heel ontspannend en weldadig effect hebben, niet alleen op de voeten zelf, maar op het hele gestel. Vooral bij Chinese voetmassage worden de reacties van de energiebanen en acupunctuurpunten in acht genomen. Tijdens de massage worden zwakke punten intensief behandelt. Het kan soms pijn doen, maar de gevoelige punten tonen aan waar blokkades in de gecombineerde lichaamsdelen zitten of waar een tekort aan energie is. Door de intensieve behandeling op punten en meridianen wordt de vastzittende energie weer in beweging gebracht of de benodigde energie toegevoegd. Dat werkt helend en preventief voor uw welzijn. En de vitaliteit wordt verhoogd.

De hele behandeling duurt ongeveer een uur. U krijgt eerst een warm voetbadje met kruiden die de voeten schoonmaakt, ontspant, de huid verzacht en de bloedsomloop stimuleert. Tijdens de massage krijgt u thee te drinken die dient om bijvoorbeeld de hitte of het vocht uit het lichaam te verdrijven of de energie in evenwicht te brengen. Na de voetmassage krijgt u nog een gratis rugmassage om het ontspannende en weldadige effect te versterken.

Tarief voetmassage
Voetmassage (ca. 1 uur) €50
Met een gratis rugmassage en lekker kopje thee


Voetmassage en nek-schoudermassage in Sittard door Jing
Ik komt uit China en heb al veel jaren ervaringen opgedaan met massages in China. Ook hier in Eindhoven heb ik veel trouwe klanten. Ze komen graag terug omdat ze mijn massage krachtig en precies vinden. Mijn Nederlands is nog niet goed, maar ik probeer dat te verbeteren. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik tijdens de massage met de klanten veel Nederlands kan spreken.
HET TEAM image