KLANTREACTIES image
This lady is in her 30s, a manager of her shop. She was diagnosed with Covid 19. Being cured in the hospital for 9 months without getting better. When she came to my clinic, she was very weak and need people's help to stand. The treatment in the hospital has created lots of side effects. After my 1st treatment, her condition has been much improved. After 5 treatments, her condition is back to normal, can enjoy a healthy life and left a thank you letter

Comparing 5 weeks treatment by Chinese medicine, and 9 months treatment in the hospital, please think if there are more people around you with this situation. She said she still have friends lying down in the hospital, and feels lucky that she found Dr. Song and Chinese medicine

Yin Yang koppel image
Zij zijn duidelijk een voorbeeld van yin (vrouw) en yang (man). Mevrouw heeft een uitgesproken witte gelaatskleur, heeft een lage bloeddruk, is erg moe, koude handen en voeten en meer van dit soort typische yin problematiek. Meneer heeft een rode gelaatskleur, is warm en heeft last van allergieën. Bovendien stress, angst en boosheid. Mevrouw dient minder koude voedingsmiddelen te nuttigen en meneer minder producten uit de zogenaamde hete categorie. Dokter Song stelde de diagnose nav pols en tong van mevrouw en mevrouw bevestigde deze diagnose. Mevrouw dient de rest van haar leven meer yang te eten, waarna ze een gezonder leven zal leiden. Als ze langer doorgaat met yin eten, zal de witte gelaatskleur nog erger worden, als ook de vermoeidheid. Mevrouw en meneer zijn getrouwd, wat een mooi huwelijk vormt. Meneer kan mevrouw letterlijk warm houden door wat van zijn warmte met haar te delen als ze samen slapen. Wanneer dit echtpaar kinderen zou krijgen, zullen de kinderen gezond zijn, omdat dan yin en yang bij elkaar komen en in balans zijn. Dokter Song zegt dat indien deze mevrouw met een meer yinne man kinderen zou krijgen, zullen de kinderen altijd moe zijn en een lage bloeddruk hebben. En wanneer deze man met een yange vrouw kinderen zou krijgen, zullen de kinderen altijd boos zijn en veel stress opleveren. Mogelijk zouden deze kinderen zelfs ADHD hebben. Deze yin en yang is voor iedereen het hele leven belangrijk. Het is daarom aan te raden om je al op jonge leeftijd te laten diagnosticeren door dokter Song. Zelfs voordat mensen met elkaar in het huwelijksbootje stappen en overwegen kinderen te krijgen, is het een overweging deze zaken te laten controleren.
Nekklachten, stress door pre-menopauze image
Jarenlang had ik last van nekklachten. Ik heb altijd veel gesport en kon op deze manier de pijn in toom houden. Af en toe een bezoek bij de fysiotherapeut bod een tijdelijke vermindering van de klachten. Sinds januari sport ik minder, door persoonlijke omstandigheden. De nekklachten en stress namen toe, met hevige hoofdpijn als gevolg. Sinds 5 weken ben ik, op advies van een vriendin, in behandeling bij dr. Song, in het Chinees Medisch Centrum in Sittard. Volgens hem waren mijn eerste en zevende cervicale wervels verschoven (een erfelijke aandoening) en de lever en galblaas werkten niet optimaal. De wekelijkse behandeling was acupunctuur, massage, kruiden, kruidenpleisters en richtlijnen voor een adequaat dieet. Na de eerste (pijnlijke) behandeling kon ik al verlichting ervaren: nek was minder pijnlijk, hoofdpijn was verdwenen. Het heeft drie behandelingen geduurd tot ik stressvermindering ging ervaren. Nu, na 5 behandelingen, kan ik mijn hoofd achterover buigen zonder ondersteuning en zonder pijn. Wat een opluchting! Een van mijn dochters is ook in behandeling bij dr. Song, met soortgelijke klachten. Bij haar is het stressniveau ook gedaald, hoewel ze de kruidenpleisters niet kan verdragen. Ik ben ervan bewust dat mijn levensstijl van grote invloed is op mijn genezing: meer bewegen en opletten op voedselinname. Ik zal regelmatig bij dr. Song gaan voor een “onderhoudsbeurt”, zodat mijn lijf in balans blijft.
Artrose, hallux, pijn in benen en ouderdomskwaaltjes image
Sittard, 14-3-2018
Chinees Geneeskundig Centrum Big Song Sittard
Sinds enkele weken ben ik in behandeling in het Chinees Geneeskundig Centrum Big Song in Sittard. De behandelingen (acupunctuur, kruiden, massage, TuiNa=voetmassage), hebben fantastische resultaten tot gevolg:
- Ik kan weer zonder pijn (arthrose) in mijn knieen de trap oplopen of op een krukje stappen.
- Eerder kwam ik maar heel langzaam weer recht als ik een tijdje zat. Ik was heel stijf. Nu zijn mijn bewegingen weer vloeiend. De stijfheid is verdwenen.
- Ik was steeds minder bewegelijk aan het worden. Nu voelen mijn benen aan alsof ze 40 of 50 ipv 61 jaar oud zijn.
- Na een tijdje lopen was ik elke keer kreupel door de pijn in mijn achillespezen. Zij bleken ook te dik te zijn. Ook dat probleem is opgelost.
- Al heel mijn leven heb ik last van Hallux aan beide voeten. Dit kan normaal alleen door een ingrijpende operatie verholpen worden (doorzagen van de grote teen). Maar ook daar is verbetering in gekomen door de TuiNa (voetmassage).
- Er is veel meer ontspanning en rust gekomen door de kruiden en acupunctuurbehandelingen van Dhr. Song.
Kort gezegd: door de behandeling in het Chinees Geneeskundig Centrum is de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd. Veel problemen, die hand in hand gaan met het ouder worden “een kwaaltje hier, een kwaaltje daar” zijn er niet meer. Mijn ervaringen zijn dus zonder meer uitermate positief. Met vriendelijke groeten, Mw. D.

Schildklieraandoeningen en vruchtbaarheid image
Een van mijn vrienden heeft mij geadviseerd om naar Dhr. Song te gaan omdat ik op zoek was naar een alternatieve behandeling voor mijn traag werkende schildklier. Hiervoor heb ik 14 jaar medicijnen genomen. Ik had het gevoel dat mijn schildklier probleem de reden was dat ik niet zwanger kon worden gedurende de laatste 1,5 jaar. Gedurende deze periode zijn we door alle vruchtbaarheidsonderzoeken gegaan en de volgende stap zou kunstmatige inseminatie zijn geweest. Hiervoor was ik nog niet klaar, ik hoopte nog op natuurlijk zwanger raken. In Oktober ben ik voor de eerste keer naar Dhr. Song gegaan. Hij adviseerde om te stoppen met mijn westerse medicijnen. Ik kreeg kruiden na massage en acupunctuur. Dit was een erg nieuwe en onbekende manier van behandelen voor mij. Ik was hierover onzeker en een beetje bang, maar ik vertrouwde in Dhr. Song. 2 weken later ben ik gestopt met die medicijnen. Gedurende de sessies met Dhr. Song heb ik bloedtesten gehad om de veranderingen van mijn hormonen in mijn lichaam te controleren. 1 maand later vertelde meneer Song mij dat hij kon voelen aan mijn pols dat ik zwanger was. Ik kon het nog niet geloven. Op 24 december, als kerstcadeau, kreeg ik mijn eerste positieve zwangerschapstest! Maar natuurlijk maakte ik mij, als zwangere vrouw, veel zorgen over mijn bloedwaardes en welk effect die hebben op de baby. Ik kreeg een telefoontje van de huisarts met de mededeling dat mijn TSH (thyroid stimulating hormon) een klein beetje aan de hoge kant is maar de waardes van mijn hormonen zijn perfect. Nu ben ik 14 weken zwanger, en wij verwachten een gezonde baby. Nu komen mijn sessies met Dhr. Song tot een einde en ik wil graag zeggen dat ik hem erg dankbaar ben. Ik voel me energiek en heb geen last meer van extreem koude voeten en handen. Ik ben ook niet moe geweest tijdens mijn zwangerschap tot nu toe. Ik ben heel blij dat hij mij heeft bewezen dat ik een gezonde vrouw ben. Na mijn goede ervaringen met Dhr. Song heb ik mijn moeder ook naar hem gebracht. Ze heeft borstkanker gehad en door de operatie heeft ze veel last van een opgezwollen arm. In haar geval voelt ze ook al vooruitgang en ze kan niet wachten om weer naar Nederland te komen en dan weer meneer Song te bezoeken.
Dhr. Song : Na advies van een vriendin kwam Julianna naar mijn praktijk, omdat ik veel vrouwen met onvruchtbaarheid succesvol behandeld heb. Tijdens de diagnose heb ik o.a. stagnaties in de lever en galblaas geconstateerd, veel emotionele spanningen en kromme nekwervels. Bij de behandeling heb ik mijn eigen balansmethode gebruikt. Na nog geen maand van behandeling is ze al zwanger. Het onderzoek van reguliere zorg toont ook een verbetering van de schildklier en de baby in de buik van 14 weken is gezond.
Haar moeder had vroeger borstkanker en had veel last van bijwerkingen na de chemobehandeling, zoals gezwollen benen en armen, pijnlijke schouder en nek en gewrichtspijn. Na de eerste behandeling met mijn balansmethode voelt ze zich meteen een stuk beter. Tijdens de vervolgbehandelingen zijn bijna al haar klachten opgelost. Veel cliënten in mijn praktijk hebben vroeger kankerbehandelingen gehad en daarna uiteenlopende klachten gekregen. Mijn balansmethode is een geschikte methode om soortgelijke klachten aan te pakken.
De Song’s balansmethode kan via onderzoek aan de ruggenwervels van een mensenlichaam de gezondheidstoestand vaststellen. Een pijnlijke punt in de rug betekent een probleem aan de voorkant van het lichaam. Door het pijnlijke punt aan te pakken kan ik veel gezondheidsklachten verlichten of herstellen.

Chronische hoest en uitputting image
In de krant was mij al vaker de advertentie van Chinees Medisch Centrum Big Song opgevallen en ik wilde al langer contact met hem opnemen. Maar om de een of andere reden stelde ik het steeds uit. Achteraf gezien had ik dit niet moeten doen. Sinds lange tijd had ik namelijk last van een hardnekkige, vervelende hoest, die mij zowel fysiek als psychisch uitputte. Mijn huisarts stelde de diagnose Gastric Astma en schreef me als medicatie maagbeschermers voor. Aangezien ik echter in het verleden slechte ervaringen heb opgedaan met de reguliere geneeswijze en deze mij bijna fataal was geworden, besloot ik een afspraak te maken voor een ‘second opinion’ bij Dhr. Song. Hij heeft een universitaire opleiding genoten in China en is al langer dan twintig jaar werkzaam in Nederland als therapeut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen. Na een kort gesprek en onderzoek vertelde hij mij te kunnen helpen, door de achterliggende oorzaken aan te pakken in plaats van de symptomen te bestrijden. Ik had meteen vertrouwen in zijn benadering en professionele aanpak van het probleem. De behandeling startte meteen en bestond uit acupunctuur, Chinese massage (soms zeer pijnlijk), Chinese kruiden en kruidenpleisters. Vanaf het begin merkte ik verbetering, en deze bleef doorzetten. Tegenwoordgi hoest ik nog maar sporadisch, meer uit gewoonte. Het resultaat heeft diepe indruk op mij gemaakt en zijn kundigheid is hiermee overtuigend bewezen. Reeds vele mensen heb ik hiervan op de hoogte gesteld. Doordat ik niet meer hoest voel ik mij fitter en beter, want constant hoesten vergt veel energie van je lichaam en je raakt uitgeput. Ik ben Dhr. Song erg dankbaar en uit eigen ervaring kan ik hem aanbevelen. Een andere bijkomstigheid is datmijn nagels er fantastisch uitzien. Ik had twee gespleten nagels, deze zijn nu perfect. Uit dit alles blijkt dat Chinese Kruiden een positieve uitwerking hebben in plaats van maagbeschermers met hun mogelijke negatieve bijwerkingen. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is de massage op de thermaal massagebank. Deze bank heeft naast een heerlijk ontspannende werking tevens een therapeutische werking, doordat bepaalde drukpunten worden gestimuleerd. Dit heeft een gusntige uitwerking op mijn gehele wezen. Conclusie: De holistische benadering van de Traditionele Chinese Geneeswijzen spreekt mij meer aan dan de symptomatische bestrijding van de Westerse.
OORKLACHTEN EN DEPRESSIE imageOORKLACHTEN EN DEPRESSIE image
Depressie omdat ik al 20 maanden aan het dokteren ben met mijn rechter oor.
Ik heb 2 operaties gehad binnen 1 jaar en 2 hele kleine operaties.
Daarna heb ik maanden penicilline tabletten geslikt en maanden oordruppels en neusspray. Dit hielp maar evenen dan had ik weer een hele erge druk in mijn oor, omdat het vocht niet weg kon.
Over de behandeling bij Dhr. Song
De diagnose van Dhr. Song was dat mijn balans niet goed is.
Nu wel. Ik voel me een stuk beter. Dhr. Song heeft er voor gezorgd dat het oor wel weer ging lopen; dat het vocht eruit kwam. Maar de druk is nog niet weg. Dhr. Song zegt dat het nog een tijd kan duren voordat dit weggaat, omdat ik er al zo lang mee loop en omdat volgens hem de operaties meer kapot hebben gemaakt dan goed hebben gedaan. Dus mijn hoop ligt nu bij Dhr. Song.
Bedankt Dhr. Song dat ik weer energie heb en s’nachts door kan slapen.
ERECTIESTOORNIS image
Hallo, ik wil liever anoniem blijven. Ik ben 54 jaar en kom uit Sittard. Na 10 jaar last te hebben gehad van erectieproblemen, kreeg ik van de huisarts “Viagra” voorgeschreven. Na een periode deze pil gebruikt te hebben kreeg ik last van hartkloppingen bij het gebruik van “Viagra”. Aangezien ik liever geen hartritmestoornis wil hebben, van het gebruik van deze erectiepil, heb ik besloten om mijn probleem eens bij Dhr. Song voor te leggen. Hij kon mij verzekeren dat hij mij weer normaal zou kunnen laten functioneren. Na vijf weken een kruidenkuur en acupunctuur te hebben gedaan onder Dhr. Song’s begeleiding, was het dan zover. Ik ben naar huis gegaan en heb met mijn partner weer de liefde kunnen voelen, en dat op een natuurlijke manier. Ik ben zeer te spreken over de behandeling door Dhr. Song en ben ook zeer tevreden met het resultaat. Jammer dat ik niet eerder naar Dhr. Song ben gegaan, maar nu weet ik wel de weg naar de Chinese Geneeswijzen. Nogmaals dank je wel Dhr. Song dat u mij weer in balans heeft gebracht en dat ik weer normaal kan vrijen met mijn vrouw.
STEMBANDKANKER image
In 2009 werd mij verteld dat ik stembandkanker had. Stel je voor! Een zanger/ gistarist die stembandkanker krijgt. Een muzikale carrière zat er voor mij niet meer in. Na 36 bestralingen kreeg ik als klap op de vuurpijl ook nog een herseninfarct. Na tig onderzoeken is er bij mij een ‘stand’ in mijn halsslagader geplaatst. Toen is gelijk het medicijngebruik begonnen. Per dag 9 verschillende pillen, waaronder Plavix-Metoprolol-Symvastatine, etc, etc, etc. Maar elke pil gaf weer andere vervelende bijverschijnselen. In 2013 ben ik naar Dokter Song in Helmond getogen. Na 6 behandelingen met acupunctuur, heftige massages en tig kruidenpillen, sta ik nu weer op het podium, zijn al die vervelende bijverschijnselen verdwenen en slik ik geen enkel medicijn meer. Ik voel me super!!!!!!!! Nu ga ik regelmatig naar Dr. Song voor een medische APK en slik geregeld kruidenpillen. Ik heb de farmacie voorgoed de rug toegekeerd.
REUMA image
Nederlands kampioen tafeltennis (1999) Mevr. Dong Li vertelt; “In 2008 kreeg ik te horen dat ik reuma had. Sinds die tijd ben ik in behandeling bij de reumatoloog in het ziekenhuis. Het was heel vervelend voor me. Ik had vaak veel pijn in al mijn gewrichten. Via een kennis ben ik bij Dr. Song terecht gekomen. Ik vind zijn Balans Methode heel interessant. Acupunctuur ken ik al sinds mijn jeugd en ik ben goed bekend met de werking van Chinese kruiden. Echter ik vond het vroeger heel moeilijk om de kruidenthee van een Chinese arts elke dag te koken en op te drinken. Daarom ben ik niet eerder naar een Chinese arts gegaan met mijn reuma. Ik wist dat ik het niet lang vol zou kunnen houden vanwege de kruidenthee. Gelukkig is de kruidenthee bij Dr. Song verder ontwikkeld; hij heeft de kruiden tot pilletjes geperst. Hierdoor is het niet meer moeilijk om ze in te nemen. Voor mij is er nu geen hindernis meer om me bij een Chinese arts te laten behandelen. In de weken na de eerste behandelingen voelde ik dat het al beter ging en ben ik ook met de westerse medicijnen gestopt. Bij de reumatoloog is reuma niet te genezen, maar volgens de Chinese arts kan het wel volledig genezen worden. Ik geloof erin dat, wanneer je immuunsysteem beter werkt, ook de reuma kan genezen.”
DIABETES image
Als dank aan Dhr. Song voor zijn enorme kennis van de Chinese Geneeswijzen, schrijf ik deze brief voor mensen die met lichamelijke klachten geen raad weten. Ik heb al enige jaren Diabetes Mellitus. Door mij streng te houden aan dieet blijf ik met mijn bloedsuikermeting boven de 7. Want vaak voel ik mij niet goed bij een meting onder de 5.8. Door te kiezen voor een behandeling van Dhr. Song gedurende 3 à 4 maanden heb ik een goede keuze gemaakt. Door de behandeling met natuurlijke medicijnen (zonder chemische bijwerkingen), massage en acupunctuur zijn de resultaten zeer bevredigend. Ik heb veel vertrouwen in de Chinese Geneeswijzen van Dhr. Song. Ik moet zeggen dat ik me eigenlijk vanaf de eerste behandelingen al direct fitter voelde dan voorheen.
ECZEEM image
Dhr. Song is de eerste dokter die me een oorzaak heeft kunnen noemen van mijn eczeem. Ik heb jaren last gehad van eczeem. De eczeem breidde zich steeds verder uit over mijn lichaam. Met dit probleem ben ik meerdere malen bij de dermatoloog geweest. Hier kreeg ik constant hormoonzalfjes mee naar huis. Deze zalfjes dempte de eczeem gedurende een week of twee, waarna het nog harder terugkwam. Uiteindelijk gaf de dermatoloog toe dat hij niets voor me kon betekenen, aangezien er geen bewezen oorzaak was voor het eczeem, dit was namelijk iets chronisch. Hij zei me dat ik verder moest gaan met een alternatieve geneeswijze. Toen ben ik naar een homeopaat gegaan. Hier had ik echter na twee keer geen vertrouwen meer in. Mijn hele gezicht, nek, schouders, handen en ellebogen zaten op een gegeven moment onder de uitslag. Dit zorgde voor een vervelende periode, waarin het zelfvertrouwen niet groter werd. Uiteindelijk ben ik gaan googlen naar een wondermiddel tegen eczeem. Bij het zoeken kwam ik uit op een blog waarin Chinese Acupunctuur werd genoemd als wondermiddel. Dit advies heb ik meteen opgevolgd en ben ermee naar Dhr. Song gegaan. Hij zei meteen dat mijn lichaam uit balans was en dat de eczeem een gevolg was van een slechte afbraak van slijm in mijn lichaam. Toen heeft hij me die donderdag behandeld met massage en acupunctuur. Tot slot kreeg ik een lading kruiden mee. Hier schrok ik wel een beetje van. Het waren namelijk 180 kruidenpilletjes die ik dagelijks moest slikken. Echter na één dag was het eczeem gehalveerd. Gedurende die week tot de tweede afspraak was de eczeem nagenoeg weg. Dhr. Song schrok er zelf van hoe goed zijn behandeling had geholpen. Of het voorgoed wegblijft moet nog blijken, maar de eerste resultaten zijn in ieder geval 10x beter dan al de vorige behandelmethodes die ik gehad heb. Ikheb er nu spijt van dat ik jaren geld heb betaald aan dermatologen en homeopaten. Maar goed, ik ben er nu vanaf en kan de behandeling van dhr. Song alleen maar aanraden. Deskundige dokter, die heel goed weet hoe hij eczeem kan oplossen!
EIERSTOKKANKER image
Ik heb al 8 jaar lang eierstokkanker en verschillende andere klachten. Ik lig altijd in bed vanwege de pijn. En heb hulp gezocht bij verschillende ziekenhuizen en specialisten. Ook heb ik veel Westerse medicijnen ingenomen, maar ik kreeg steeds meer bijwerkingen; obstipatie, rugpijn, slechte bloedsomloop, hartkloppingen, hoog cholesterolgehalte en slecht slapen. Ik verloor steeds meer de zin om te leven. Op een dag was ik met mijn man aan het wandelen en kwam een kennis tegen die vertelde dat hij vroeger in een rolstoel zat vanwege ernstige reuma en artrose en dat de specialisten in het ziekenhuis hem niet konden helpen. Via via hoorde hij dat Chinese Geneeswijzen daarbij kon helpen en zo is hij bij TCM Big Song terecht gekomen. Na 5 behandelingen had hij de rolstoel niet meer nodig en zijn gezondheid is nu een stuk beter. Hierdoor ben ik ook bij Dhr. Song terecht gekomen. Hij gebruikte zijn unieke balansmethode en na 10 behandelingen voel ik me een stuk beter, kan veel beter lopen en voel me een stuk jonger en met veel meer energie. Mijn lichaam voelt weer fit. Daarom schrijf ik deze brief om Dhr. Song te bedanken. Op dit moment word ik nog steeds behandeld door Dhr. Song.
ZWANGERSCHAP image
Via deze weg wil ik dr. Song bedanken dat hij ons geholpen heeft om op een natuurlijke wijze zwanger te raken. In januari 2013 zijn we gestopt met de pil om proberen zwanger te worden. Helaas lukte dit niet maar had ik helse pijnen iedere maand met mijn menstruatie, tot aan flauwvallen toe. Door de HA werd ik doorverwezen naar de gynaecoloog in ziekenhuis Sittard. Daar kreeg ik in oktober 2013 een kijkoperatie omdat ze dachten dat ik endometriose had. Dit bleek ook de daignose te zijn. Hierop werd ik doorverwezen naar AZM Maastricht omdat een normale zwangerschap met al mijn verklevingen en gekronkelde eileiders niet zou lukken. Dus was er geen andere keus dan IVF. Uiteindelijk ben ik naar Genk gegaan. Daar zagen ze dat mijn eitjes van slechte kwaliteit waren. Uiteindelijk is er 1 eitje bevrucht maar 2 weken na de terugplaatsing kwam dit vruchtje al af. Maar hierna begon de pijn pas echt. Ik liep krom van de pijn, ook als mijn menstruatie al weg was. Mijn moeder heeft me toen meegenomen naar Dr. Song in Sittard. Nadat dr. Song mij behandeld had, was de pijn meteen weg! Ik kon het niet geloven. Ik kreeg pleisters mee en kruiden en iedere week moest ik terugkomen en werd er weer behandeld. Mijn pijn bleef weg! Ook voelde ik me lichamelijk een stuk beter en energieker. Ik had altijd pijn aan mijn knieën. Dit was nu ook weg. Dr. Song vertelde mij dat hij er wel voor kon zorgen dat ik zwanger raakte, als ik en mijn man maar in balans waren. Dan kwam alles goed. Ik bleef sceptisch tegenover een spontane zwangerschap, maar ik was allang blij dat ik geen pijn meer had! In september 2014 zijn we op vakantie gegaan en eigenlijk nergens meer over nagedacht. Toen we terugkwamen, moest ik weer mijn menstruatie krijgen, maar die bleef uit! Na een week gewacht te hebben, heb ik een zwangerschapstest gedaan. Ik was zwanger!! En nee, dit had er niks mee te maken dat we ontspannen op vakantie waren want ik was al 5 weken zwanger! Dus de conceptie had plaatsgevonden voordat we op vakantie gingen! Ik kon het niet geloven. Dr. Song natuurlijk wel. Hij was heel blij en wij natuurlijk ook. Dr. Song heeft me wel op het hart gedrukt dat ik in behandeling moest blijven bij hem zodat hij ervoor kan zorgen dat ik in balans zou blijven tijdens de zwangerschap en dat het kindje zou blijven zitten en dat een gezond en evenwichtig kindje het levenslicht zou zien. In juni 2015 hoop ik te bevallen van een gezonde dochter. Dank u wel dr. Song!! Ik hoop dat u nog veel stellen gelukkig kan maken zonder dat ze de mallemolen en het verdriet in moeten van de reguliere artsen.
LICHAAMSPIJNEN en ONTSTEKINGEN image
Beste Dhr. Song, Hierbij wil ik u graag schriftelijk bedanken voor behandelingen die ik bij u heb gehad! 7 juni 2014 kwam ik voor het eerst in uw praktijk Chines Medisch Centrum Big Song te Eindhoven in Kruisstraat. Voor mijn gevoel was het mijn lot en gevoel dat mij er toe heeft geleid om contact met u op te nemen. Ik hoorde van vele mensen in mijn omgeving over acupunctuur. En toen ik helemaal doorheen zat voor mijn gevoel, ik veel pijn had en super onzeker voelde over mezelf kwam ik uw advertentie in de krant tegen. Ik dacht toen in mezelf; laat ik het een poging wagen wat heb ik nu nog meer te verliezen. Ben al jaren onder controle van de longarts i.v.m. een dubbele longinfectie sinds 2008 die jaarlijks terugkeert. Hoop medicatie ervoor gehad zoals prednison, vivend en inhalaties. En sinds 2011 verschrikkelijke lichaamspijn en ontstekingen in mijn gewrichten. Heb zowel longspecialist, darmspecialist, reumatologen en specialisten op het gebied van immuunsysteem bezocht. Zowel in het Catherina ziekenhuis als het Maxima Medisch centrum te Eindhoven. Maar niemand die een diagnose kon stellen. Ik heb bijna een jaar met alle klachten gelopen zonder enige medicatie omdat de dokters mij niet zomaar medicatie durfde te geven omdat ik een Collitis Ulcerosa patient ben sinds 1997. Uiteindelijk ben ik door alle artsen toch naar de reumatoloog gestuurd omdat nu de ontstekingen zichtbaar waren als zwellingen op mijn pols, vingers etc. Ik kon mijn kleding niet eens goed zelf aandoen. Ik kon al sinds het begin (aug. 2011) geen auto meer rijden. Schakelen, handrem omhoog/ omlaag doen lukte niet door de pijn. Kon mijn hoofd ook niet draaien naar links, rechts of omhoog/ omlaag. Ik was als een zeer zelfstandig iemand verandert in een persoon die afhankelijk werd van anderen!!! Heb gelukkig een lieve man en ouders die altijd voor me klaar hebben gestaan. Want niks lukte me meer zoals, koken, huishouden en mijn super leuke baan en hobby’s! Alsof dat nog niet erg genoeg is; knuffelen van mijn kinderen lukte mij ook niet meer, dat was te pijnlijk. En twee kindjes van 4 en 8 jaar niet stevig kunnen knuffelen is vreselijk. Bij iedere beweging had ik pijn. Zelfs als ik in bed lag was het een hele opgave om mezelf te draaien in bed. Ik hoef denk ik niet te zeggen hoe de gemeenschap was tussen mijn man en mij. Die was er niet meer. Ik heb uiteindelijk de diagnose van Artritis gehad van de reumatoloog. Eerste doel was om de ontstekingen te remmen en de pijn te verminderen dus ben ik voor lange tijd aan de pretnison gezet. Intussen ben ik mijn vaste baan kwijtgeraakt. Ik heb een hoop medicatie gehad, maar niets hielp goed. Ik was vaak moe en suf. Ik was chagerijnig!! En ik was een hoop kilo’s aangekomen. Ik wilde mezelf niet meer in de spiegel zien, want ik werd daar heel verdrietig van! Sporten lukte niet door de pijn en vermoeidheid! Ik zag de advertentie van Dokter Song en dacht ik daar naar toe. Misschien kan hij me helpen met afvallen. En eerlijk is eerlijk; ik dacht natuurlijk in mezelf dat ik nuchter moest blijven, dit zal toch niet waar zijn dat je door een paar naalden kunt afvallen! Ik ben geweest en vond het allemaal wel een beetje spannend en vreemd. In mijn hoofd ging steeds de gedachte van ik zal toch niet worden opgelicht. Ik dacht nog; ik ga 1x en als ik het niksvindt dan ga ik niet meer, want gezien mijn finaciele situatie vond ik het wel duur voor iets waarvan ik niet wist of het wel zou helpen. Ongelofelijk!!!
In de eerste week na de behandeling om af te slanken merkte ik dat ik me gewoon heel lekker in me vel voelde. Ik had energie en was gewoon actiever thuis. Ik dacht nog dit kan toch niet door die acupunctuur komen? Dr. Song heeft niet alleen mijn klachten voor gewicht, maar ook van de reuma en mijn luchtwegen in één keer aangepakt. Omdat ik me steeds lekkerder voelde heb ik beetje bij beetje mijn medicatie afgebouwd. Ik ben in totaal 6 keer naar Dokter Song geweest voor behandeling. De behandeling heeft me kracht en energie gegeven zodat ik ook in staat ben geweest mijn leefstijl aan te passen. Ik snoep niet meer zo maar, ik heb zin om te bewegen en doe dat ook steeds meer. Toch bleef ik nuchter en wilde weten wat het resultaat is. In augustus 2014 dus na drie maanden was ik maar liefst 10 kg afgevallen en het bleef stabiel. Ik had geen pijn of vermoediheid meer en was gestopt met mijn medicatie! Toch bleef ik nuchter en dacht; ja, ja wat als de behandeling gestopt is? Hoe lang blijf ik me goed voelen? En wat gaan de artsen zeggen tijdens mijn controle? Conclusie: Ik ben in november 2014 op controle geweest bij zowel de longarts als de reumatoloog en zij staan versteld van mijn gezondheid. De bloeduitslagen zijn goed en ik hoef geen medicatie meer. Dank u wel Dr. Big Song!

ZIEKTE VAN MENIERE, ZWETEN, ALLERGIE image
Voordat ik Dhr. Song ontmoette – ik was inmiddels 46 jaar – had ik al vanaf mijn geboorte een chronische verkoudheid. Tevens had ik veel problemen met mijn stofwisseling en een overgevoeligheid voor vele levensmiddelen. En in opbouwende mate hinder van aandoeningen die de reguliere medici niet kon verklaren, en af deed als psychisch. De reguliere medici heeft enkel geopereerd en organen verwijderd, die inmiddels dusdanig waren aangetast dat ze niet meer functioneerden. Tevens had ik het altijd zweterig warm en had ik een zurige lichaamsgeur. Inmiddels had ik ook sinds mijn 27ste jaar hinder van meniere. Na vele jaren betaserc te hebben genomen, zonder resultaat, ben ik daar mee gestopt. Toen ik bij Dhr. Song terecht kwam kon mijn lichaam enkel verse kippenboullion verdragen en toch werd ik als maar zwaarder. In 2 jaren was ik 30 kg toegenomen. Na de eerste behandeling was mijn buikomvang 10 cm minder. De eerste 7 behandelingen waren pijnlijk, daarna was er een doorbraak en mijn lichaam reageerde beter en ontspannen. Mede door de massage-acupunctuur en kruiden én de juiste voeding voelde ik mijn lichaam bijkomen – herstellen van een lange moeilijke periode. Het was alsof mijn cellen weer aan het opbouwen waren. Tegen de tijd dat ik 50 jaar werd, voelde ik me herboren. Ik had nog wel ruim overgewicht, maar de belemering in functioneren verdween; Oorsuizen – meer dan de helft verminderd menière – zelden nog en dan een lichte aanval vochtophoping – enkel nog bij zeer warm weer lichaamsgeur – niet meer zweten – niet meer allergie – wordt zeer langzaam minder Ik start mijn dag met de big song voetmassagemat en kloptherapie en let op mijn voeding/ dieet. Dank u Dhr. Song
WRATTEN, ASTMA, NEK EN KEELPROBLEMEN image
IZA Zorgverzekeraar Afdeling Klachtenmanagement Antwoordnummer 9292 5600 VM Eindhoven Eindhoven, 26 oktober 2014 Geachte heer/ mevrouw, Onze oudste zoon, Daan, heeft reeds enkele jaren last van wratten op zijn handen. Het gaat om zo ongeveer 75 wratten, van hele kleine (speldenknopjes) tot grote dikke (1 cent groot en 0,5 cm dik). Niet leuk voor hem; geen mooi gezicht en bijzonder zichtbaar voor iedereen waardoor hij zelfs op school mikpunt was van pesterijen. Na diverse malen doktersbezoek alsook ziekenhuisbezoek voor zalfjes, pillen, aanstippen en uiteindelijk zelfs (zeer pijnlijke) lasertherapie waren wij de wanhoop nabij: de wratten verdwenen niet maar werden groter en talrijker dan voorheen. Uiteindelijk heeft een arts uit het ziekenhuis ons het advies gegeven om via alternatieve geneeswijze te proberen een oplossing te zoeken. Dit hebben wij gedaan via de praktijk van dokter Song (Chinees Medisch Centrum Big Song te Eindhoven) die er voor heeft gezorgd dat alle wratten zijn verdwenen na een zestal behandelingen in zeven weken tijd. Hij heeft gezorgd voor interne balans waardoor de uiterlijke klachten zijn verdwenen en hij heeft zich niet, wat het reguliere circuit steeds heeft gedaan, gericht op het bestrijden van de uiterlijke symptomen. Nu Daan en wij echt geholpen zijn richten wij ons tot u. De totale kosten die wij de afgelopen jaren steeds hebben gedeclareerd vanwege het reguliere traject zijn de pan uit gerezen en wij kunnen nu constateren dat deze niet gemaakt hadden hoeven te worden. De kosten voor de alternatieve geneeswijzen welke doeltreffend, weilig en betaalbaar zijn. Als gevolg hiervan maken wij niet of nauwelijks gebruik van de reguliere zorg en de daar voorgeschreven medicijnen. Wij hechten er daarom aan dat u de kosten voor natuurlijke geneeswijzen optimaal vergoedt. Graag zien wij een ontvangstbevestiging van deze brief tegemoet alsook uw voorstel om bovenstaande te kunnen ondervangen; Met vriendelijke groet, Fam……… te Eindhoven
 

BIJWERKINGEN MEDICATIE image
Hierbij wil ik Dr. Song bedanken voor het behandelen van mijn klachten. Hoge bloeddruk, Jicht, Hoog Cholesterol, rugpijn, huiduitslag en altijd moe zijn. De meeste klachten hebben te maken met het medicijn dat ik gebruik na een hartinfarct, enkele jaren geleden. Hierdoor kreeg ik steeds meer klachten, maar ik moest deze medicijnen volgens de behandelende cardioloog de rest van mijn leven blijven gebruiken. Door een advertentie in een weekblad over Big Song en de informatie op de website, dacht ik; mijn klachten kunnen ook anders behandeld worden. Gezien mijn vechtsport achtergrond en grote interesse in het oosterse stond ik niet afwijzend tegenover T.C.M.. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij Dr. Song. Na de diagnose zei Dr. Song dat hij mij kon behandelen met acupunctuur, massage en kruiden, ook de meridiaanmassage zou bijdragen dat mijn lichaam weer in balans zou komen. De behandeling werd direct gestart. Op advies van Dr. Song en in overleg met mijn huisarts ben ik gestopt met het innemen van enkele westerse medicijnen en kreeg kruidenpillen. Nu na enkele maanden is mijn bloeddruk onder controle, huidslag is aan ht afnemen en ik voel me fitter dan dat het in jaren is geweest. Dank voor dit alles Dr. Song en assistenten.
GEZICHTSVERLAMMING image
Het probleem bij mij was gezichtsverlamming. volgens mijn huisarts was hier niks aan te doen. Mijn geluk was dat ik in de lokale krant las over Dhr. Song. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar de praktijk van dhr. Song gekomen. Door de massage en acupunctuur, kan ik weer normaal lachen en eten. Wij zijn Dhr. Song erg dankbaar voor zijn goede zorg. Met vriendelijke groet
STRESS en RUGKLACHTEN image
1. Afgelopen zomer kreeg ik klachten aan mijn rug bij zijwaartse bewegingen. Deze pijn trok door naar de rechterkant. Door een aanbeveling kwam ik bij Dhr. Song terecht aan de Kruisstraat in Eindhoven. Het was even wennen aan de ruimte waar hij werkt, niet erg westers. De diagnose verliep zoals op de site beschreven. 2. Het resultaat is dat de pijn weg is door de massage en door het gebruik van kruiden ik me weer gezond en energiek voel. Mijn stoelgang verloopt als normaal en minder goed kunnen plassen is verdwenen. Ik dacht dit door mijn leeftijd kwam maar het is toch weg. 3. De nieren waren bijna uitgeput. En de lever en andere organen waren niet in balans. De massages waren in het begin stevig, maar later vloeiend en aangenaam. Dhr. Song probeert de balans te herstellen met acupunctuur en kruiden. Het is wel druk in de behandelkamer en weinig privacy. Ik ben tevreden over het resultaat omdat veel dingen veranderd zijn in positieve zin en ik me weer gezond en actief voel. Het heeft veel invloed gehad op mijn gestresste gedrag en ik voel me nu rustig. Ik ben dhr. Song dankbaar voor zijn inspanningen want dat is heel wat geweest!
MIJN HELE LICHAAM WAS VERGIFTIGD image
Mijn hele lichaam was vergiftigd Ruim tien jaar geleden ben ik voor het eerst bij Dr. Song in Chinees Medisch Centrum “Hua Ren”in Maastricht in behandeling geweest. Van een schoonzus had ik gehoord dat er in Maastricht een Chinese dokter woonde. Zo hier en daar had ik wel eens gehoord dat een Chinese dokter mensen veel persoonlijker en volgens een oude wel bewezen methode kon behandelen. Ik was de zeventig gepasseerd en bij het ouder worden komen er nu eenmaal gebreken aan het licht. Artsen zeggen dan al gauw: “Ja, dat hoort er bij, daar moet u maar mee leren leven.” Gelukkig was ik al vele jaren aan het zoeken naar middelen om zo gezond mogelijk ouder te worden. (Zweedse kruiden, homeopathie, Dr. Vogel). Een nichtje van mij behandelde me af en toe met Reflexzone Therapie. Dat beviel me zo goed dat ik het zelf ben gaan bestuderen. Dat is een hele uitgebreide studie. Je moet veel weten over de werking van spieren, meridianen, etc. Voedsel, alles wat je eet en drinkt is van grote invloed op je gezondheid. Ook intuitie en leren luisteren pas ik steeds meer toe. Ik heb dus door de jaren heen geprobeerd goed voor mijn lichaam te zorgen. Toch was ik zo’n tien jaar geleden blij toen ik bij Dr. Song in behandeling kwam. De Chinese manier van beandelen en naar mensen kijken is heel individueel, persoonlijk. Bovendien weten ze al vele jaren de werking van voedsel en kruiden op lichaam en geest. Door voortdurende studie en vele jaren ervaring kan Dr. Song zien en voelen hoe een mens van binnen en van buiten in elkaar zit. (tenminste, zo denk ik erover). Ik was extra gelukkig en dankbaar dat ik Dr. Song al kende toen mij het volgende gebeurde; Tijdens mijn verblijf in Florida werd ik gebeten door een giftige spin (deze bruine is kleiner maar de meest giftige). Ik dacht dat het een beet van een mug was of van een mier en ben dus niet naar de dokter gegaan. Ik heb een ui op de rode plek gedaan en andere handelingen, maar de plek werd roder en het been dikker. Toen ik echt ziek was en naar een dokter gebracht werd, stuurde die me direct door om foto’s te nemen. Er werd een stukje weefsel uit de beet-plek gesneden en bloed afgenomen. Ze kwamen terug met de woorden: “U bent te laat. We kunnen het gif er niet meer uitsnijden.” Mijn hele lichaam was vergiftigd. Het enige wat de dokter kon doen was mij een antibiotica kuur meegeven. Tot drie keer toe kreeg ik een andere kuur maar iedere keer werd de uitslag erger. Ik kon niet meer lopen, was misselijk en had een pijnlijke uitslag en jeuk van kruin tot tenen. Zalfjes en zo meer hielpen ook niet. Gelukkig had ik kennissen die de kruidenwereld goed kennen. Met hun hulp en advies en eigen kennis en intuitie, de wil om te leven en mijn geloof en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen begon het langzaam iets beter te gaan. Ik kon weer reizen. Bij het bestellen van mijn vliegticket is afgesproken dat overal waar nofig een rolstoel en een stewardess voor mij beschikbaar zou zijn. Een broer en zus wachtten mij op in Schiphol. Toen ik met de rolstoel en mijn hulp kwam aanrijden herkende mijn familie mij eerst niet. “Oud en mager” zeiden ze later. Na een week was ik in staat om naar Dr. Song te gaan. Hij keek me aan en zei: “U bent een zieke vrouw”. Toen ik na die eerste behandeling naar buiten stapte waren mijn eerste woorden; “Ik heb mijn balans weer terug”. Ik voel me nu goed en ga af en toe voor enkele behandelingen weer naar Dr. Song om mijn gezondheid op peil te houden. Met respect en heeel veel dank aan Dhr. Song, Chunxi.
AFVALLEN image
Naar aanleiding van mijn behandeling bij u schrijf ik deze bedankbrief. Middels deze weg hoop ik mijn ervaringen met andere mensen te delen zodat ze meer vertrouwen krijgen in de geneeswijze van Dhr. Song. Al enige jaren had ik heel veel klachten die mij dagelijks beletten van een normaal leven. Twee maal heb ik een ongeluk gehad, aangereden door een auto toen ik op de fiets zat en 1x toen ik lopend de weg overstak. De operaties waarbij metalen pinnen en platen in mijn benen zijn gezet om weer fatsoenlijk te lopen waren niet gering. Revalideren via therapie en heel veel pijnstillers hebben me lang bezig gehouden. Echter vaak kreeg men maar 9x fysiotherapie en dan was het afgelopen of je moest het zelf betalen. Daarnaast ben ik aan mijn schouder geopereerd (na veel pijn) omdat men eigenlijk nog net op tijd ontdekte dat de pees in mijn rechterschouder zo goed als afgescheurd was. De jaren daarna heb ik nauwelijks nog normaal mijn arm kunnen gebruiken en als ik moest werken had ik in de avond al heel veel pijn. Door alle medicatie en pijnstillers had ik een behoorlijk overgewicht gekregen en werd ik veel te zwaar wat ook weer belemmeringen gaf in het bewegen en kunnen werken. Mijn conditie en energie gingen snel bergafwaarts. Door de problemen in mijn schouder en het in een verkeerde houding lopen om de pijn op te vangen kreeg ik ook pijn in mijn nek en hoofdpijn. Dit jaar in februari konden ze bij de reguliere Geneeswijzen niets meer voor me doen en ik moest er mee leren leven. Via mijn dochter ben ik bij Chinees Medisch Centrum van Dhr. Song terecht gekomen en ben ik de behandeling gestart. Na de diagnose van Song kreeg ik massage, kruiden en pleisters mee. Na een aantal keren behandeld te zijn voelde ik al meer energie, was minder moe en was al 4 kilo kwijt. Na 7 behandelingen kon ik mijn schouder weer gebruiken, ik kan weer werken zonder pijn. Mijn arm en schouder kan ik weer draaien en ook op slapen zonder pijn. Ik ben ruim 10 kilo kwijt en ben daar heel blij mee. De zware pijnstillers hoef ik niet meer te slikken. Mijn energie is weer terug en ik ben veel minder moe en hoef niet meer na een half uurtje werken uit te rusten omdat ik simpelweg niet meer kon. Ik heb voor mijn gevoel mijn leven weer grotendeels terug en ben Dhr. Song daar zeer dankbaar voor. Ik raad iedereen aan die denkt niet meer geholpen te kunnen worden om de stap te nemen en zich te laten behandelen door Dhr. Song.

KLIK HIER VOOR MEER KLANTENREACTIES​​​