SPECIALE KUREN VOOR STOPPEN MET ROKEN, HOOFDPIJN EN AFVALLEN

Chinees Medisch Centrum Big Song biedt behalve het gebruikelijke consult ook speciale kuren aan.

Een speciale kuur zorgt voor groot effect bij: stoppen met roken, hoofdpijn en afvallen met Qi-Gong. Bij deze kuren wordt een speciale methodiek toegepast.

Dhr. Song heeft deze werkwijze geleerd: de cursus voor deze methodiek was zeer kostbaar.

Om in aanmerking te komen voor een speciale kuur dient u een overeenkomst met Dhr.Song af te sluiten. Echter deze kuur is niet voor iedereen geschikt.

Voorafgaande aan de kuur wordt door Dhr. Song eerst een diagnose uitgevoerd aan de hand waarvan hij beslist of u geschikt bent voor deze kuur.

Bij een speciale kuur wordt u behandeld met acupunctuur en hoogwaardige kruiden. Meestal wordt na de eerste behandeling al een verlichting van de klachten merkbaar.

Indien er geen verbetering wordt geconstateerd, wordt bij de tweede behandeling met lange naalden acupunctuur toegepast waarmee de klachten dieper bij de wortel worden aangepakt.

Na de diepgaande behandeling kunt u last krijgen van een pijnlijk gevoel en zich onwel voelen. Dat is een normale reactie van uw lichaam, u hoeft zich geen zorgen te maken. Na een halve dag is de pijn en onwel gevoel verdwenen.

Als u na twee behandelingen nog geen resultaat heeft bereikt, ontvangt u het betaalde bedrag in zijn geheel terug. In deze gevallen zijn de klachten erfelijk of veroorzaakt door een te zwak welzijn. In dat geval kunt u beter een normale behandeling ondergaan.

De prijs voor een speciale kuur bedraagt vanwege de speciale methodiek en de hoogwaardige kruiden 800 euro. Het is mogelijk om het bedrag in twee termijnen te betalen. Mochten de klachten in de toekomst toch nog terugkeren dan krijgt u gratis behandelingen van Dhr. Song. De ervaring leert dat een speciale kuur goede resultaten oplevert, dus normaliter zult u na de behandeling geen klachten meer hebben.

De speciale kuur is geschikt voor de volgende specifieke klachten:Voorhoofdpijn, achterhoofdpijn, migraine en hoofdpijn door een ongeluk (bijvoorbeeld aanrijding of stoten).

* Soms wordt hoofdpijn veroorzaakt door uit balans geraakte nieren en de pijn straalt uit van de nek naar de hoofdtop. In dat geval is het niet geschikt voor behandeling met een speciale kuur.Stoppen met roken. Het maakt niet uit hoe lang u gerookt heeft.Overgewicht: als het overgewicht niet erfelijk is. De speciale kuur kan ook voor lokaal afvallen, zoals bij: de taille of benen, enzovoorts.

* Overgewicht door chronische longontsteking of erfelijkheid is niet geschikt voor behandeling met een speciale kuur.