DHR. SONG
MEER DAN 20 JAAR KLINISCHE ERVARING

Dhr. Song Chun Xi is een in China universitair afgestudeerd therapeut die de Traditional Chinese Medicine (TCM) beoefent. Dhr. Song heeft zich met name toegelegd op de Chinese kruidenkennis.

De TCM kan bogen op duizenden jaren van studie en praktijk, en heeft daarmee kennis vergaard van de natuur en de invloeden op het menselijk lichaam. De geneeswijze gaat uit van de gedachte dat klachten slechts kunnen ontstaan wanneer de balans tussen Yin en Yang verstoord is en Qi (energie) niet vrij kan stromen. Dhr. Song is gespecialiseerd in het herstellen van die disbalans.

De zorgvuldige diagnose komt tot stand door het vragen naar uw levensloop en klachtgeschiedenis, het voelen van de pols en het bekijken van de tong en uw algemene lichamelijke conditie. Hierna kan Dhr. Song besluiten voor Chinese massage, Acupunctuur, Cupping, en/of moxa behandeling. De behandeling wordt in veel gevallen aansluitend vervolgd met een massage op het Thermaal Massagebed dat de vitale punten van de rug masseert. Dit alles vergt ± 1 uur. Ook stelt Dhr. Song een kruidenkuur voor u samen. Na 1 week à 2 weken komt u terug om de voortgang te bekijken.

U wordt tijdens elk bezoek uitgebreid bevraagd naar wat er zoal veranderd is. Dit vergt ook van u een inspanning omdat u goed naar uw lichaam moet luisteren. De behandeling wordt iedere keer aangepast totdat een optimale balans bereikt is. Na een relatief korte periode zijn op die manier al veel cliënten met jarenlange chronische klachten geholpen! De meeste ziektekostenverzekeringen hebben dan ook vertrouwen in TCM en vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van de behandelingen door Dhr. Song.
DHR. SONG image