Mijn Reis als Chunxi Song

Mijn naam is Chunxi Song, ik ben in 1995 naar Nederland gekomen en woon hier al bijna 30 jaar, dit voelt als mijn tweede geboortestad. Door de jaren heen ben ik in Nederland bezig geweest met traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur en massage. Ik heb ruim 20 jaar werkervaring en heb talloze patiënten geholpen. Ik heb met eigen ogen de veranderingen, ups en downs meegemaakt van de traditionele Chinese geneeskundecultuur en de traditionele Chinese geneeskunde-industrie in Nederland. Ik hou van mijn werk en ben bereid mijn levensenergie en enthousiasme aan mijn werk te wijden, zodat meer mensen kunnen profiteren van de traditionele Chinese geneeskunde.

Hoewel de Chinese geneeskunde duizenden jaren geschiedenis kent, zijn de opvattingen en gevoelens over de traditionele Chinese geneeskunde uiteraard totaal verschillend, afhankelijk van de klachten en de specifieke situatie van elke persoon.

Ik ben NBCG-gecertificeerd en tevens lid van RBZC. Indien u een aanvullende verzekering heeft, kunnen acupunctuurbehandelingen bij veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.