CHINEES MEDISCH CENTRUM BIG SONG SITTARD


Kom gerust binnen in onze vestiging aan de Steenweg 6 of neem telefonisch contact op om te vragen of uw klachten kunnen worden verholpen door Dhr. Song met Traditionele Chinese Geneeswijzen. Indien u een afspraak wenst te annuleren of te verplaatsen verzoeken wij u minstens 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen of het antwoordapparaat in te spreken (dit kan ook in het weekend). Anders worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Buiten de openingstijden verzoeken wij u een boodschap achter te laten op het antwoordapparaat.

Chinees Medisch Centrum Big Song Sittard

Steenweg 6

6131BE Sittard

Tel/fax. 046-4512728


Openingstijden:

Maandag tot vrijdag 11.00-18.00 uur

Zaterdag van 11.00 - 17.00 uur 

Zondag Gesloten

Op woensdag en donderdag van 11.00 - 18.00 uur is Dhr. Song in Sittard voor diagnose, acupunctuur en kruiden. Op de andere dagen kunt u terecht voor diverse massages en het ophalen van recepten.

Parkeren in Sittard

In Sittard kunt u uw auto op ongeveer twee minuten lopen van onze praktijk parkeren op parkeerplaats Steenweg. De ingang van deze parkeerplaats vindt u aan de Wilhelminastraat, tegenover de schouwburg.

Vanaf het treinstation in Sittard

Als u het station uitkomt neemt u de linker uitgang en steekt de straat over naar de Stationstraat. U volgt de Stationstraat die met een flauwe bocht naar rechts draait. Blijf vervolgens rechtdoor lopen en u loopt zo de Steenweg op. Onze praktijk vindt u na ongeveer 300 meter aan de rechterkant vlak voor de voetgangersoversteekplaats aan de Rijksweg Zuid.